fbpx Skip to main content

Een veel voorkomende vraag die ons met regelmaat word gesteld is of we ook borduren dan wel geborduurde badges en patches vervaardigen en leveren. Het antwoord is simpel: Ja! Al sinds eind jaren ’90 zijn we ons meer en meer gaan specialiseren in het aanbrengen van geborduurde logo’s op kledingstukken, tassen, petjes, etc. In de loop der jaren is de techniek achter het borduren enorm veranderd. Dit brengt met zich mee dat er vandaag de dag veel meer mogelijk is dan een jaar of 25 geleden. 


Zo is het vandaag de dag mogelijk om zeer gecompliceerde afbeeldingen toch te borduren. Om te kunnen borduren heeft onze borduurstudio om te beginnen een duidelijke afbeelding nodig om een borduurkaart te kunnen vervaardigen. Als de borduurkaart eenmaal is vervaardigd is het voor ons mogelijk om snel te schakelen en uw afbeelding / logo te borduren op allerlei verschillende items. Zo borduren wij ook veel logo’s op bedrijfskleding.

Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op, en een van onze medewerkers zal je met liefde en plezier verder helpen en je eventuele vragen beantwoorden of jou voorzien van een vrijblijvende offerte op maat.