fbpx Skip to main content

Groningen is natuurlijk de studentenstad van Nederland. Niet voor niets lopen studenten en leden van studentenverenigingen zo nu en dan de deur van onze showroom aan de Atoomweg in de stad Groningen in en uit. Al meer dan 20 jaar verzorgen wij met grote regelmaat de textieldruk en de levering van promotionele artikelen aan studentenverenigingen, disputen, commissies en sportverenigingen voor studenten. Een aantal voorbeelden van verenigingen aan wie we in de loop der jaren merchandise hebben geleverd; Vindicat atque Polit, Albertus Magnus, Unitas, Gyas, Aegir, de Varsity, de KEI-week, A.S.V. Dizkartes, Villa Volonté, MARUG, G.S.V.V. The Knickerbockers, G.S.A.V.V. Forward, G.S.Z.C. de Walvisch, Navigators Studentenvereniging Groningen (NSG) en vele anderen.

Of het nu gaat om bedrukte kleding of om een serie speciaal gedrukte muismatten met het lustrum logo van een dispuut, bedrukte pizzaborden voor een feestje van je voetbalteam of roeiclub, de dassen voor je jaarclub of speciaal vervaardigde sokken met het logo van de Kermesse d’Hiver. Wij leveren het en stellen studenten daarnaast in de gelegenheid om wat bij te verdienen door een commissie van 10% toe te kennen aan iemand die bijvoorbeeld vanuit zijn vereniging of club regelt dat orders bij ons worden neergelegd. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met ons, en een van onze mensen kan je alles uitleggen omtrent deze wederverkoperscommissie voor studenten.

Ook als je meer wilt weten over dat wat wij voor jouw jaarclub, studentenvereniging, commissie of dispuut kunnen betekenen of als je graag een offerte op maat wilt hebben, kun je contact met ons opnemen en we zullen je voorzien van antwoorden op je vragen en een offerte op maat.