fbpx Skip to main content

Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Wij maken merchandise voor youtubers. streamers. influencers. BN'ers. sportclubs. bedrijven. bands. muzikanten. musea. kunstenaars. gemeenten. vloggers. gamers. cultuurcentra. poppodia. podcasters. atleten. organisaties. stichtingen.

Ons team bestaat uit ervaren, flexibele en creatieve geesten die weten van aanpakken. Ons team is jong van geest, maar geslepen en gedreven door ervaring. Mede omdat de mensen achter MerchMonks eind jaren ’90 al hun eerste stappen zetten in de wereld van de event merchandising in de auto en motorsport zijn we gelouterd en doorgewinterd als het aankomt op het verzorgen van merchandise en daarmee het bouwen van een merk. Jouw merk!

275000

Merchandise items verkocht

49

Actieve klanten

3500

Uit voorraad leverbare items

Wij drukken alles op alles

Monks, creatieve geesten, fashionista’s, ervaren textieldrukkers of gewoon merchandisers (noem ons zoals je wilt). Maar een ding is voor ons al team duidelijk: onze gezamenlijke missie om jou als klant te ontlasten en je te voorzien van een fantastisch product. Keer op keer op keer…

Wil je meer weten? Is je interesse gewekt? Zit je met een webshop, maar heb je nog geen leverancier gevonden voor je merchandise? Neem dan vooral contact met ons op, en een van onze medewerkers zal al je vragen met liefde beantwoorden.

Merchandise uit Groningen

Of het nu gaat om de merchandise voor grote evenementen of festivals zoals bijvoorbeeld de Dutch TT in Assen, de KEI-week in Groningen, de Nijmeegse Vierdaagse, PinkPop, een Formule 1 GP of om de merchandise voor een bar, kroeg, museum, cafe, bedrijf, podcaster, muzikant, band, Youtuber, vlogger, bekende Nederlander of iets anders…

Het maakt ons oprecht helemaal niets uit voor wie we onze mouwen op moeten stropen. Grote aantallen, kleine aantallen of zelfs oplagen van 1 enkel bedrukt item. Ons team staat eigenlijk altijd te popelen om weer met een nieuw project aan de slag te gaan om zo weer een nieuwe klant blij te kunnen maken.

Heeft u nog steeds vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om uw vragen beantwoord te krijgen.