fbpx Skip to main content

Bij MerchMonks kun je terecht voor merchandise in de meest brede zin van het woord. Je kunt hierbij denken aan: relatiegeschenken, fan-artikelen, textieldruk, souveniers, promotionele items, give-aways, promotionals, point of sale materiaal en nog veel meer items. Dagelijks bedrukken we bij MerchMonks honderden verschillende items voor onze klanten. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld t-shirts, hoodies en sweaters die we voor een aantal bekende Nederlandse, Belgische en Duitse Youtubers, Vloggers en Influencers bedrukken en dus voorzien van een opdruk op maat. Dit kan gaan om bijvoorbeeld een logo maar ook om een bepaalde thematische opdruk die te maken heeft met iets actueels. Naast dat we zorgen voor het bedrukken van de items, zorgen we er in veel gevallen ook voor dat de bedrukte items netjes worden verpakt en verzonden naar de mensen die een bestelling geplaatst hebben in de webshop van een van de Youtubers, Vloggers en / of  Influencers die tot onze klantenkring behoren.

Naast dat we dit doen voor Youtubers, Vloggers en Influencers, doen we dit ook voor een aantal bekende Nederlanders die een eigen webshop hebben. We denken daarnaast ook mee in het ontwikkelen van nieuwe items die inspelen op bepaalde trends. Verder bedrukken we ook erg veel items voor festivals, evenementen, bedrijven, sport clubs, atleten, organisaties, musea, poppodia, cultuurcentra, kunstenaars en ook overheidsinstanties. In sommige gevallen verzorgen we dan ook de drop-shipping van de items en in andere gevallen sturen we de hele ‘batch’ aan items in een keer door naar de desbetreffende klant, die dan zelf de verzending van de items verzorgd.

Dus mocht jij op zoek zijn naar een partner voor het afhandelen van al je merchandise / fan-artikelen, neem dan vooral even contact met ons op en een van onze medewerkers zal al je vragen met liefde en veel plezier beantwoorden.