fbpx Skip to main content

MerchMonks is officieel dealer / leverancier van Stanley Stella. Dus ben jij op zoek naar het perfecte Stanley Stella shirt voor jouw kledinglijn, je merchandise of bedrijfskleding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Om een indruk te krijgen van de collectie van Stanley Stella nodigen we je uiteraard van harte uit om langs te komen in onze vestiging aan de Atoomweg in Groningen. Maar uiteraard is de collectie ook gewoon online te bekijken, mocht je een eerste indruk willen krijgen.

Over STANLEY/STELLA

Sterke waarden.

Sinds zijn lancering in 2012 pakt het modelabel STANLEY/STELLA uit met collecties die schitteren door hun eenvoud en zo de essentie van kleding samenvatten. Jean Chabert, CEO en oprichter van het modemerk ziet het als een persoonlijke missie om te breken met de diepgewortelde codes en de perceptie van de textielindustrie bij te stellen, om producten op de markt te brengen met respect voor de mens, het milieu en de klanten. Authentieke en maatschappelijk verantwoorde kleding die met fierheid wordt gedragen en verkocht. Stukken die een nieuw elan brengen in de textielwereld en het resultaat zijn van een humaan, ethisch en ecologisch productieproces.

Een community.

STANLEY/STELLA staat bovenal voor community, voor een op de mens gerichte aanpak.
Het STANLEY/STELLA-team, dat uiteraard de basis vormt van de community, van de collecties en van ons imago en van onze commerciële dienst.
Onze zorgvuldig uitgekozen fabrikanten, die voldoen aan onze criteria van hoogstaande vakkennis, premium producten, respect voor arbeidsomstandighedenen totaalengagement voor onze bedrijfswaarden. Vanuit ons streven naar een prioriteitsrelatie werken we slechts met 7 fabrieken samen, waar 19 van onze medewerkers permanent aanwezig zijn.
Onze decorateurs, die dagelijks in de weer zijn om onze collecties te verkopen, ons merk te promoten, onze modellen te personaliseren en onze overtuiging uit te dragen.
Onze eindgebruikers, zonder wie onze T-shirts, sweaters, polo’s en jurken … niet eens zouden bestaan..

Comfort, duurzaamheid en kwaliteit.

 

Kwaliteit, duurzaamheid en comfort zitten in ons DNA. Elke stof wordt gewikt en gewogen en moet voldoen aan strenge criteria. Het katoen dat gebruikt wordt voor de STANLEY/STELLA-stukken is 100 % afkomstig van de biologische katoenteelt. Ons polyester is vervaardigd op basis van gerecycleerd polyester waarmee we ons steentje bijdragen aan de kringloopeconomie. Alle stukken van STANLEY/STELLA zijn duurzaam geproduceerd en tot in de puntjes afgewerkt.

 

Het Stanley Stella netwerk.

 

Sinds 2012 levert STANLEY/STELLA kleding aan een netwerk van officiële retailers waaronder bedrijven gespecialiseerd in textielbedrukking, eventbureaus, verdelers van promomateriaal …

Bekijk de collectie