fbpx Skip to main content

De mensen achter MerchMonks hebben zich de afgelopen jaren meermaals succesvol bewezen als het aankomt op het ontwerpen en ontwikkelen van merchandise en zelfs sporttenues van professionele sport clubs. Deze ontwerpen droegen uiteindelijk bij aan een enorme ‘boost’ in de verkoop van de merchandise / fan-artikelen van onze klanten. Zo was een van onze teamleden meermaals verantwoordelijk voor het ontwerpen van diverse voetbalshirts van bekende clubs in zowel Nederland als ook in het buitenland. Een aantoonbaar terugkerend effect dat nauw samenhing met het maken van deze ontwerpen, was dat al deze voetbalshirts als merchandise beter verkochten dan de shirts die de betreffende clubs de seizoenen ervoor verkochten. De shirts waren dus buitengewoon gewild.

Binnen MerchMonks hebben we een bepaalde workflow ontwikkeld die het voor ons mogelijk maakt om vrij snel te kunnen analyseren wat het publiek van een bepaalde opdrachtgever graag zou willen zien. Het is namelijk ontzettend belangrijk om de markt grondig door te lichten om een goed beeld te krijgen van de behoeften van de consumenten die uiteindelijk overgaan tot de aanschaf van een merchandise item of fan-artikel.

Zoek jij een partij die jouw club of team een grotere omzet op kan leveren op het vlak van de verkoop van de merchandise? Wacht dan niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op, en een van onze medewerkers zal je vragen beantwoorden en eventueel gelijk ook voorzien van een offerte op maat.